Campus

Willmeng has wrapped up a complete renovation of Camelback Esplanade courtyard, serving as a recreation area to employees of tenants such as CBRE, VanTrust Real Estate and Tiffany & Bosco. “This project is in a highly visible area of Phoenix, and the transformation of the courtyard provides the complex with

Gilbert Christian School concluded its first school year this May at its new 9-acre Gilbert Christian Greenfield Campus. Gilbert Christian School – Gift Video from Willmeng on Vimeo. September 2017: The project was completed successfully and on time! View the final product photos above. May 31, 2017: Willmeng is nearing

Willmeng has wrapped up major courtyard enhancements at Biltmore Financial Center that will help the building attract new tenants with Millennial employees. The $1.2 million project, which commenced in June 2016, was a complete remodel of the existing courtyard which sits over a parking garage. The modified space includes an

At San Tan Charter School, kicking off the semester one week before classes start with football and volleyball on San Tan Fall Sports Night is tradition. This year, Willmeng employees made the event possible for the students and their families. Willmeng started ground-up construction on a 13,980-square-foot classroom building on

Allred Park Place

Size: 99,000 SF Delivery Method: Design Build Preconstruction Services: Yes Significant Challenges: Site work with the phasing of the office complex. Project Description: Building 4 - 99,000 square foot, 2-story shell office building. Tilt up construction with complete infrastructure and sitework. Owner: Douglas Allred Company Architect: Balmer Architectural Group
NAU Reception

NAU North Valley campus encompassed an improvement of 66,662 SF of a multi-tenant office building into a cohesive satellite collegiate facility. The renovation included a welcoming lobby with soaring ceiling heights, innovative classrooms, observation rooms, spacious multi-use rooms, a computer lab, faculty office space, support areas such as copy rooms,